مسابقه ایده‌ها و اختراعات برتر در زمینه صنعت برق در اولین کنگره اتوماسیون صنعت برق
جمعه ، 15 دی 1391 ، 19:24

شاخه‌ی دانشجویی انجمن رمز دانشگاه فردوسی مشهد با همکاری انجمن علمی گروه کامپیوتر این دانشگاه در نخستین کنگره اتوماسیون صنعت برق، مسابقه‌ی ایده‌ها و اختراعات برتر در زمینه‌ی صنعت برق را برگزار مي‌کند. در این مسابقه ایده‌ها یا شرح مختصر اختراعات برتر در صنعت برق دریافت شده و به ایده‌ها و اختراعات برتر جوایزی اهداء می‌گردد. ایده‌ها یا اختراعات در حوزه‌های زیر پذیرفته می‌شود:

• مدیریت مصرف انرژی
  • انرژی‌های نو
  • ارتقای امنیت در سیستم‌های اتوماسیون

زمان ارسال ایده‌ها و اختراعات از 15 تا 30 دی 1391 می‌باشد.

ثبت‌نام در اين مسابقه از طریق وب‌گاه کنگره و به صورت رايگان انجام می‌شود. شرکت‌کنندگان می‌توانند پس از ثبت‌نام وارد سایت شده و فایل ایده/اختراع خود را ارسال نمایند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر به وب‌گاه کنگره‌ eiac2013.um.ac.irبخش مسابقات مراجعه نمایید.

آخرین بروز رسانی مطلب در جمعه ، 15 دی 1391 ، 21:05