فستیوال غذا (خیریه) مشاهده در قالب پی دی اف چاپ فرستادن به ایمیل
به منظور ساختن روزی شاد و پر هیجان در روزهای پایانی ترم جاری و نیز با هدف یاری به کودکان نیازمند، تصمیم داریم تا در روز یک شنبه 21 اردی بهشت ماه 1393، به برگزاری فستیوال غذایی در دانشکده‌ی مهندسی بپردازیم.
برای شرکت در این فستیوال که به صورت مسابقه برگزار می‌گردد، می‌توانید چه به صورت حضوری و با مراجعه به انجمن علمی کامپیوتر دانشگاه فردوسی مشهد واقع در دانشکده ی مهندسی و یا از طریق دانلود فرم ثبت نام از همین سایت، به ثبت نام در این مسابقه بپردازید.
شایان ذکر است که مهلت ثبت نام حضوری تا پایان روز چهارشنبه 17 اردیبهشت ماه انجام می‌گردد.. اما تا پایان روز پنج شنبه 18 اردیبهشت ماه، می توانید به ثبت نام از طریق سایت بپردازید.
در پایان این مراسم، به بهترین غذا که بر اساس امتیازهای داده شده تعیین خواهد شد و نیز گروه با بیشترین میزان فروش، هدایایی اهدا خواهد گردید.
پس از مطالعه ی قوانین مربوط به فستیوال خیریه‌ی غذا، فرم ثبت نام را پر کرده و آن را به آدرس ای میل  آدرس ایمیل جهت جلوگیری از رباتهای هرزنامه محافظت شده اند، جهت مشاهده آنها شما نیاز به فعال ساختن جاوا اسكریپت دارید  ارسال نمایید.
پیش از ارسال نهایی فرم ثبت نام خود، از صحت قطعی موارد وارد شده اطمینان حاصل نمایید.

fooood - Copy