سومین دوره مسایقات برنامه نویسی دانشگاه فردوسی مشاهده در قالب پی دی اف چاپ فرستادن به ایمیل

سومین دوره مسایقات برنامه نویسی دانشگاه فردوسی FCPC در دانشکده مهندسی برگزار شد.

این برنامه به همت هسته مسابقات برنامه نویسی گروه کامپیوتر و مرکز استعدادهای درخشان دانشگاه و انجمن علمی گروه کامپیوتر دانشگاه فردوسی مشهد در محل سایت مرکزی دانشکده مهندسی برگزار شد.

در این دوره از مسابقات که با حضور 33 تیم برگزار گردید، تیم هایی از دانشگاه ها و مدارس ممتاز سطح شهر مشهد شرکت کردند که در این بین 16 تیم دانش آموزی نیز حضور داشتند. مراسم اختتامیه ی این دوره از مسابقات که با حضور دکتر کافی  ریاست  دانشگاه فردوسی مشهد ، دکتر پوررضا معاون محترم پزوهشی دانشکده مهندسی، دکتر ابریشمی مدیر گروه کامپیوتر و همچنین دکتر مقیمی مدیر  دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه  در امفی تئاتر دانشکده مهندسی برگزار گردید، با معرفی تیم های برتر به اتمام رسید.

لازم به ذکر است که تیم اول این دوره، یک تیم دانش آموزی و از مرکز استعدادهای درخشان هاشمی نژاد بود.

از اتفاقات جالب این دوره اهدای مجوز ورود بدون کنکور به دانشگاه فردوسی مشهد و تحصیل در رشته مهندسی کامپیوتر، به تیم اول بود، که توسط دکتر مقیمی مدیر  دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه اعلام شد.