اسکیپ - فراخوان مقاله

با استعانت به درگاه خداوند متعال، شماره‌ی سیزدهم نشریه علمی – تخصصی اسکیپ آذرماه سال جاری توسط انجمن علمی گروه کامپیوتر دانشگاه فردوسی مشهد و با حمایت گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه فردوسی مشهد منتشر خواهد شد. این نشریه با هدف گسترش دانش‌ فنی و ایجاد محیطی علمی و فنی جهت تبادل اطلاعات، ارائه یافته‌های پژوهشی و همچنین تشویق محققان و دانشجویان برنامه ریزی شده است. کمیته‌ی علمی نشریه از کلیه‌ی اساتید، دانشجویان، متخصصان و علاقمندان که در محورهای فوق فعالیت دارند، دعوت می‌نماید تا مقالات خود را که حاوی دست‌آوردهای علمی شما می‌باشد به دبیرخانه نشریه ارسال نمایند.

موضوعات ویژه این شماره:

۱. هوش مصنوعی

۲. امنیت اطلاعات

۳. پردازش تصویر

۴. سیستم‌های نهفته

۵. رباتیک

* سایر مقالات ارسالی با موضوعات مرتبط با کامپیوتر نیز مورد ارزیابی قرار خواهند گرفت.

تاریخ‌های ویژه:

مهلت نهایی دریافت مقالات: ۹۲/۹/۱۳

اعلام نتایج پذیرش ۹۲/۹/۲۰

مقالات باید در قالب نشریه تهیه و به آدرس آدرس ایمیل جهت جلوگیری از رباتهای هرزنامه محافظت شده اند، جهت مشاهده آنها شما نیاز به فعال ساختن جاوا اسكریپت دارید ارسال گردند.

ارسال مقالات

escapeCallforpape11rlowsize