همایش مشاوره کنکور کارشناسی ارشد برگزار شد
با احترام فراوان برای تمامی کسانی که در برگزاری این همایش مساعدت نمودند , از تمامی دوستانی که در این برنامه حضور یافتند نیز صمیمانه تشکر می کنیم.
این همایش با سخنرانی طه همدانی , از دانشجویان برتر ذوست داشتنی گروه آغاز و با سخنان دکتر ابریشمی , مدیریت محترم گروه ادامه یافت .
در ادامه نیز در یک ارائه ی زیبا بحث با سخنان آقایان خوشتراش و یزدانیان ( از دانشجویان برتر دانشگاه سجاد ) ادامه یافت .
پایان بخش این همایش هم آقای بهنام ثابتی بودند.
لازم به ذکر است که ضمن تشکر فراوان از دوستان برتر کنکوری , امیدواریم که این برنامه مورد رضایت دوستان واقع شده باشد.
دوستانی که نتوانستند در این برنامه حضور یابند , قسمتی از اجرای تصویری این برنامه را طی روز های آینده می توانید از انجمن دریافت کنند.
یک بانک سوال از کنکور ارشد سال های قبل به همراه کلید نیز در یک دی وی دی در انجمن قرار گرفته است. دوستان علاقمند می توانند با مراجعه به انجمن در جهت گرفتن یک نسخه مراجعه نمایند.
ضمن اینکه اسلاید های آقایان خوشتراش و یزدانیان را نیز که حاوی مطالب مفیدی از جمله معرفی کتاب ها , موسسات و راهکارهای جالب مطالعه می باشد را می توانید از لینک زیر دانلود کنید. http://www.mediafire.com/?k54zsc2j73e007v
سپاس فراوان.
کمیته ی علمی انجمن علمی گروه کامپیوتر.